Om betaversionen

Betaversioner er ikke til brug i USA. Betaversioner er desuden ikke tilgængelige for Huawei-enheder.

Vi vil gerne høre om din oplevelse med at bruge vores mobilprodukters nye funktioner og invitere dig til at blive beta-tester. Betaversionen inkluderer nye funktioner, som du kan prøve, inden du udgives officielt.

Vær opmærksom på, at betaversionerne kan være mindre stabile end den endelige version, der officielt udgives offentligt. Du kan komme ud for problemer som f.eks. app-nedbrud, funktioner, der ikke fungerer korrekt, eller utilgængelige tjenester.

Betaversionen er gratis. Appens funktionalitet kan dog være begrænset (for eksempel kan køb være utilgængelige). Læs alle betaversionens vilkår og betingelser grundigt i slutbrugerlicensaftalen.

Du må kun bruge appen i overensstemmelse med den funktionalitet, der leveres med den installerede version af appen.

For at se listen over de betaversioner du bruger, skal du på Android gå til Google Play og trykke på ProfilMine apps og spilBeta.

Det orange mærke ved siden af appikonet angiver på iOS, at du bruger beta-versionen af appen.

Før du begynder at beta-teste appen, skal du læse "Beta og abonnementer" grundigt.